Stainless Team Finland Oy:n lattia-altaille on myönnetty Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Suonenjoella toimivan Stainless Team Finland Oy:n lattia-altaille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.

Kuravex suojaa kotiasi lialta

Kotimainen Kuravex on näppärä apuväline, jonka avulla kotisi pysyy siistinä. Sisäänkäynnin yhteyteen sijoitettava Kuravex pysäyttää kenkien, jalkojen ja tassujen mukana tulevat roskat, kurat, hiekan ja muun ylimääräisen jo eteiseen, tuulikaappiin, apukeittiöön tai vaikka kuistille.

Kuravex koostuu irroitettavasta ritilästä, lattia-altaasta ja sakka-astiasta. Kaikki osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kuravexin käyttö on näppärää: ulkona likaantuneilla saappailla, jaloilla tai tassuilla pysähdytään Kuravexin päälle ja suihkutetaan pois turhat roskat ja liat, jotka kerääntyvät sakka-astiaan veden valuessa lattiakaivoon. Sakka-astian tyhjennys onnistuu vaivattomasti; ritilä nostetaan altaan päältä ja sakka-astia irroitetaan tyhjennystä varten. Pakkauksen mukana on rst-ritilän nostamista helpottava kahva sekä selkeät asennusohjeet eri lattiamateriaaleille.

Kuravexin kehittämisessä on panostettu erityisesti käyttömukavuuteen ja hygieniaan. Altaita on saatavilla eri lattiamateriaaleille, joita ovat betoni, laatta/massa ja muovimattomattia. Sakka-astiat valmistetaan syvävetämällä mikä tekee tuotteista erittäin helppoja puhdistaa.

Kuravexin ominaisuudet

  • Mitat: 500 x 800 mm (katso mitat asennusohjeesta)
  • Syvävedetty allas/vesieristys
  • Hygieeninen
  • Helppohoitoinen ja turvallinen
  • Irrotettava ritilä/sakka-astia
  • Materiaali ruostumaton teräs

Kuravexiä myyvät hyvin varustetut LVI-liikkeet ja rautakaupat.

Katso esite »

Asennusohjeet (PDF)