Golvrännor av Stainless Team Finland Oy har beviljats Nyckelflaggan

Förbundet för Finländskt Arbete har beviljat golvrännor Stainless Team Finland som är verksam i Suonenjoki märket Nyckelflaggan som tecken på en produkt som är tillverkad i Finland.

Nyckelflaggan är ett märke för finländskt arbete. Märket kan beviljas en produkt som tillverkats i Finland. Därtill ska finländska kostnaders andel av produktens självkostnadsvärde, dvs. graden av inhemskhet, vara minst 50 procent. Vid uträkningen ska alla kostnader som har med produkten att göra räknas med.


Kuravex skyddar ditt hem mot smuts

Den finska Kuravex-golvbrunn är ett praktiskt verktyg för att hålla ditt hem rent. Kuravex placeras framför ingången där den förhindrar att skräp, mudder, sand och annan smuts som finns på skor, fötter och tassar tar sig in, samt håller smutsen borta från vestibulen, uteköket eller även verandan.

Kuravex består av avtagbar galleröverdel, inloppsdel och sandfång. Alla delar är tillverkade av rostfritt stål. Det är lätt att använda Kuravex: placera smutsiga utomhus stövlar, fötter eller tassar på Kuravex och spola med vatten; all skräp och smuts samlas sedan i sandfånget*, medan vattnet löper in i golvavloppet**. Tömning av sandfånget* är lätt; du behöver bara lyfta gallret och ta bort sandfånget* för rengöring. Uppsättningen innehåller ett handtag för enkel lyftning av rostfri ram och tydliga montageanvisningar för olika golvmaterial.

Vid utformningen av Kuravex har vi tagit särskild hänsyn till bekvämlighet och hygien. Golvbrunnerna är tillgängliga för olika golvmaterial, som betong-, klinger-/massa- och vinylgolv. Sedimentbehållare är utformade genom djupdragning, vilket betydligt förenklar rengöring.

Kuravex produktblad

  • Mått: 500 x 800 mm (se måtten i montageinstruktion)
  • Djupdragen vask / vattentätt
  • Hygienisk
  • Lätt att underhålla och säker
  • Avtagbart galler/sedimentbehållare
  • Material: rostfritt stål
  • Kuravex säljs i VVS- och försörjningsaffärer för hårdvaror.


Se brochyren »

Installationanvisningar (PDF)