Stainless Team Finland Oy – stålproffs

Stainless Team Finland Oy är toppexpert inom behandling av rostfria och syrafasta stål. Företaget grundades 1998. Vår personals professionalism och hantverkskompetens grundas på enorm erfarenhet tack vare många års arbete inom metallindustrin. Vår moderna maskinbasen bidrar till att vi garanterar dig hög kvalitet hos våra konkurrenskraftiga och innovativa produkter.

Professionell personal, kvalitetsprodukter och flexibel service kombinerat med förstklassiga produktionsanläggningar gör oss till en respekterad aktör inom vår bransch. Det är viktigt att man kan lita på att vårt företag är en pålitlig leverantör som levererar utmärkta produkter, tjänster och kommunikation. Denna princip delas i stor utsträckning av våra anställda.

Flexibel produktion som kan anpassas efter dina önskemål

Våra produktionsprocesser utvecklas med flexibilitet och kundorientering. Vi har fått beröm för försörjningstrygghet och noggrannhet. Vår mångsidiga potential för produktion säkerställer att våra produkter och tjänster kan skräddarsys efter våra kunders behov och önskemål. Tack vare de snabba produktionsprocesserna kan vi betjäna våra kunder även med mycket korta leveranstider.

Vi är mest kompetenta inom

  • Utmanade svetsarbete
  • Kvalitetsprodukter framställda genom djupdragning
  • Olika metoder för behandling av plåtar
  • Produkter för hög precision laserskärning

Våra kunder driver verksamhet inom:

  • Byggnadsindustri
  • Varvsindustri
  • Livsmedelsindustri
  • Bryggeriindustri
  • Skogsindustri

Stainless Team Finland är din perfekta affärspartner

Vi erbjuder våra kunder mångsidig utrustning tillsammans med våra professionella färdigheter i alla stadier av ett projekt: från design till genomgörande. Med hjälp av ett heltäckande tjänstepaket vill vi etablera tillförlitliga underleverantörsförhållanden med våra affärspartner inom stålindustrin. Som en följd av detta samarbetar vi med majoriteten av ledande stålföretag i Finland: från stora till små företag.

På den finska marknaden har vi blivit ett ledande företag inom produktion av golvbrunnar i rostfritt stål. Vi utvecklar och ökar vår verksamhet tack vare vår utrustning och produktinnovationer. Tveka inte att kontakta oss om du vill få mer information om våra produkter och tjänster.