Företaget

STAINLESS TEAM FINLAND OY – KOMPETENS INOM STÅL


Stainless Team Finland Oy har designat och tillverkat metallkonstruktioner och nödvändiga delar till dem för industrins krävande behov sedan 1998. I Tervalas produktionsanläggningar i Suonenjoki är kompetensen inom hantering av rostfritt och syrafast stål förstklassig och baseras på personalens kompetens inom stål samt en modern maskinpark.

Kompetensen hos Stainless Teams proffs bygger på den starka erfarenhet som vunnits under årtionden inom metallindustrin. Kunskap kombinerad med fungerande produktionslösningar garanterar konkurrenskraftiga, högkvalitativa och innovativa produkter för företagets kunder.

”Högkvalitativa produkter, pålitliga leveranstider, goda produktionsmöjligheter och flexibilitet gentemot våra kunder har gjort oss till en uppskattad expert inom branschen. Det är viktigt för oss att våra kunder kan lita på vårt företag som leverantör och att de är nöjda med våra produkter, tjänster och vårt sätt att fungera. Hela vår personal står bakom denna princip”, säger Antti Väisänen, VD för Stainless Team Oy.

FLEXIBEL PRODUKTION ENLIGT DINA ÖNSKEMÅL

Stainless Team förlitar sig på kundinriktad verksamhet, och företaget har genom åren hyllats särskilt för sin tillförlitlighet och noggrannhet när det gäller leverans. ”Våra verksamhetsmetoder är flexibla och kundorienterade. Mångsidiga produktionsmöjligheter säkerställer att våra produkter och tjänster är skräddarsydda efter kundens behov och önskemål. Tack vare de snabba produktionsprocesserna kan vi betjäna våra kunder även med korta leveranstider”, förklarar Väisänen om företagets flexibilitet även vid individuella behov.

Stainless Teams specialkompetens är framför allt krävande svetsarbeten, högkvalitativa djupdragningsprodukter, mångsidig plåtbearbetning och precisionsbearbetade laserskärningsprodukter. Företaget har också ett brett sortiment av egna produkter, vars råmaterial till stor del är inhemskt rostfritt och syrafast stål. Under decennier har Stainless Team Oy vuxit till att bli marknadsledande i hemlandet inom produktion av golvbrunnar av rostfritt stål. Även företagets övriga produktion växer och utvecklas med maskinparken och produktinnovationerna.

UTMÄRKT SAMARBETSPARTNER

Stainless Team levererar sina produkter för de krävande behoven hos företag verksamma inom olika sektorer, till exempel inom bygg-, skogsbruks-, bryggeri-, livsmedels- och varvsindustrin. Företagets omfattande servicepaket har också gjort det till en önskvärd och pålitlig partner för olika underleverantörs verksamheter inom metallindustrin.

”Vi har betjänat de ledande metallindustriföretagen i vårt land, från stora koncerner till små specialister. Våra kunder förlitar sig på våra maskiners mångsidighet och våra professionella färdigheter, från planering till implementering. Samarbeten som en gång inleddes och fortsätter än idag tyder på nöjda kunder!”

Är du intresserad av samarbete med en pålitlig aktör, eller söker du en entreprenör och partner för t.o.m. krävande entreprenadarbeten?

Kontakta oss så kartlägger vi dina behov smidigt tillsammans.