FLEXIBEL PRODUKTION ENLIGT DINA ÖNSKEMÅL

Mångsidiga produktionsmöjligheter säkerställer att våra produkter och tjänster är skräddarsydda efter kundens behov och önskemål. Tack vare snabba produktionsprocesser kan vi betjäna våra kunder med snabba leveranstider.

STAINLESS TEAM ÄR EN UTMÄRKT SAMARBETSPARTNER

Våra kunder har märkt mångsidigheten i vår maskinpark samt vår yrkesfärdighet från planering till implementering. Med en omfattande servicehelhet vill vi vara en pålitlig partner vid entreprenadarbeten inom metallindustrin. Som bevis på detta har vi betjänat många av de ledande metallindustriföretagen i vårt land, från stora koncerner till små specialister.

BYGGNADSINDUSTRIN

Kuravex

Inhemska Kuravex är ett praktiskt redskap för att hålla ditt hem rent

BYGGNADSINDUSTRIN

Golvbrunnar

Golvrännorna har beviljats märket Nyckelflaggan som en indikation på en produkt som tillverkats i Finland.

EGEN PRODUKT

Carryhot-transportkärl

I transportkärlet Carryhot hålls maten varm länge och kärlet är lätt att hålla rent. Finns i sex olika storlekar (5–30 liter).

VARFÖR Stainless Team?

Beställnings­­arbete

Vi producerar ett brett sortiment av produkter för olika industriella behov. Vi tillverkar produkter av rostfritt och syrafast stål samt aluminium (även tunnplåt) som beställningsarbete, även efter kundens egna mått.

Smidig verksamhets­modell

En smidig verksamhetsmodell som omfattar alla våra processer gör att vi snabbt kan reagera på kundens olika behov.

Finländskt företag

Stainless Team Oy är ett företag i Suonenjoki i Norra Savolax som skapar arbete i Finland och sprider välbefinnande kring sig.

VI BETJÄNAR MÅNGSIDIGT

Vår mångsidiga maskinpark och professionella personal garanterar att även krävande entreprenadarbeten lyckas. Denna kombination ger oss möjligheter att tillverka nästan vad som helst. Vår specialkompetens är inom arbeten med SS-tunnplåt, bl.a. djupdragning och laserskärning. Förtillverkade rörsystem och genomföringar av dessa är också en del av vår omfattande kompetens. Tillförlitligheten garanteras genom en verksamhet i enlighet med kvalitetssystemet ISO 9001.