Huolto-ohjeet

Tuotteidemme oikeaoppinen asennus ja asianmukainen, säännöllinen huoltaminen takaavat niiden optimaalisen toimivuuden ja pidentävät käyttöikää.

Stainless Teamin kaikilla tuotteilla on kahden vuoden takuu materiaalin ja valmistusvirheiden osalta, ellei muuta sovita. Takuun piiriin eivät kuitenkaan lukeudu viat, jotka johtuvat käyttöohjeiden vastaisesta tai muuten virheellisestä tuotteen käytöstä tai muusta tuotteen käyttöön vaikuttavasta ulkoisesta tekijästä. Kaikki tuotteisiin liittyvät virheet pyritään korjaamaan viipymättä tai vaihtoehtoisesti tilalle toimitetaan uusi tuote. Korjattava tuote on viipymättä palautettava Stainless Teamille, joka vastaa korjauksesta sekä palautukseen ja lähettämiseen liittyvistä kustannuksista.

Yleishuolto

Lattiakaivo on puhdistettava säännöllisesti, jotta se toimisi parhaalla mahdollisella tavalla. Puhdistustarve riippuu kaivon käyttöasteesta ja viemäröitävän veden laadusta. Lattiakaivot ovat itsepuhdistuvia, mutta vesilukon päästessä kuivumaan saattaa kaivoon tarttua likaa. Käytä lian puhdistukseen desinfioivaa pesuainetta, ja huuhdo kaivo runsaalla vedellä. Desinfioiva pesuaine ehkäisee myös hajua ja lian tarttumista. Ammoniakkia tai muita syövyttäviä aineita sisältävät pesuaineet on huuhdeltava välittömästi kaivojen pinnalta.

RST-HST-kaivoja ei pidä jättää kosketuksiin teräksen, raudan tai muiden ruostuvien metallien kanssa.

Lattikaivot irrotettavalla vesilukolla

Tartu nostosankaan ja nosta vesilukkoa suoraan ylöspäin. Vesilukko saattaa olla tiukassa, mikäli se on ollut pitkään irrottamatta. Kun olet irro?anut vesilukon, kaivo ja vesilukko on helppo puhdistaa. Vesilukkoa paikalleen asentaessasi tarkista, että tiiviste on paikallaan hajulukon yläreunassa. Asentamisen helpottamiseksi voit sivellä tiivisteeseen liukastusainetta (esim. Uponor) tai saippualiuosta.

Lattiakaivot kiinteällä vesilukolla

Huolehdi, että vesilukon tulppa on kunnolla paikoillaan. Tulppa voi irrota esimerkiksi sakka-astian tyhjentämisen yhteydessä.

Huomioitava rakennustyömaalla

Rakennusaikana lattiakaivoihin joutuu niihin kuulumattomia aineita (sementtipölyä, laastia ja liimaa), jotka vaikeuttavat vesilukon irrottamista. Kaivojen puhdistus tulee suorittaa ennen käyttöönottoa. Mahdollisuuksien mukaan vesilukko kannattaa suojata lattiavalun ajaksi.

Katso myös asennusohjeet