Lattia-altaat

Teräksiset lattia-altaat räätälöidysti


Stainless Teamin lattia-altaat varustetaan helppohoitoisella ja kestävällä ruutu- tai säleritilällä. Kaivon pohjaan liitetään tarkoitukseen sopiva kaivo. Lisäoptiona lattia-allas voidaan varustaa trukin painon kestävällä kannella. 

Stainless Team Oy:n korkeatasoiset, luotettavat ja pitkäikäiset lattia-allasratkaisut ovat varma valinta uudis- ja saneerauskohteissa kuten suurtalouskeittiöt, teollisuuskiinteistöt, sairaalat, kauppakeskukset ja ravintolat. Käyttämämme ruostumaton ja haponkestävä teräs takaa materiaalina lattia-altaiden soveltuvuuden vaativimpiinkin kohteisiin. Helposti asennettavat tuotteemme valmistetaan tarvittaessa tarkalleen asiakkaan mittatoiveiden mukaisesti.

Stainless Team – lattia-allas

Lattia-allas Altro-matolle LVI3314650 (PDF)
Lattia-alla betonilattialle LVI3314607 (PDF)
Lattia-allas muovimatolle LVI3314609 (PDF)
Lattia-allas massa-/laattalattialle LVI3314651 & LVI3314608 (PDF)

Asennusohjeet (PDF):
Asennusohje muovimatolle (PDF)
Asennusohje laattalattialle (PDF)
Asennusohje massalattialle (PDF)
Asennusohje betonilattialle (PDF)

Stainless Team Finland Oy:n lattia-altaille on myönnetty avainlippu-merkki

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Suonenjoella toimivan Stainless Team Finland Oy:n lattia-altaille Avainlippu-merkin osoituksena Suomessa valmistetusta ja työllistävästä tuotteesta.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Tuotteen tai tuoteryhmän kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia omakustannusarvosta. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.