Linjakaivot

TERÄKSISET linjakaivot RÄÄTÄLÖiDYSTI


Stainless Team Oy:n korkeatasoiset, luotettavat ja pitkäikäiset linjakaivoratkaisut ovat varma valinta uudis- ja saneerauskohteissa kuten suurtalouskeittiöt, teollisuuskiinteistöt, sairaalat, kauppakeskukset ja ravintolat. Käyttämämme ruostumaton ja haponkestävä teräs takaa materiaalina linjakaivojen / seinänvieruskaivojen soveltuvuuden vaativimpiinkin kohteisiin. Helposti asennettavat tuotteemme valmistetaan tarvittaessa tarkalleen asiakkaan mittatoiveiden mukaisesti.

Stainless Team – Linjakaivo eli seinänvieruskaivo

Linjakaivoihin / seinänvieruskaivoihin saatavilla useita vaihtoehtoja kansistoksi. Kaivot toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Stainless Team Finland Oy:n linjakaivoille on myönnetty avainlippu-merkki

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Suonenjoella toimivan Stainless Team Finland Oy:n linjakaivoille Avainlippu-merkin osoituksena Suomessa valmistetusta ja työllistävästä tuotteesta.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Tuotteen tai tuoteryhmän kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia omakustannusarvosta. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.