Yritys

Stainless Team Finland Oy – teräksistä ammattitaitoa


Stainless Team Finland Oy on suunnitellut ja valmistanut metallirakenteita ja niissä tarvittavia osia teollisuuden vaativiin tarpeisiin jo vuodesta 1998. Suonenjoen Tervalan tuotantotiloissa osaaminen ruostumattoman ja haponkestävän teräksen käsittelyssä on ensiluokkaista ja pohjaa henkilökunnan teräksiseen ammattitaitoon ja nykyaikaiseen konekantaan.

Stainless Teamin ammattilaisten osaaminen perustuu metalliteollisuuden palveluksessa vuosikymmenten saatossa hankittuun vahvaan kokemukseen. Tietotaito yhdistettynä toimiviin tuotantoratkaisuihin takaa yrityksen asiakkaille kilpailukykyiset, laadukkaat ja innovatiiviset tuotteet.

“Laadukkaat tuotteet, luotettavat toimitusajat, hyvät tuotannolliset mahdollisuudet sekä joustavuus asiakkaidemme suuntaan ovat tehneet meistä alan arvostetun osaajan. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa yritykseemme toimittajana ja että he ovat tyytyväisiä tuotteisiimme, palveluihimme ja tapaamme toimia. Tämän periaatteen takana seisoo koko henkilökuntamme”, kertoo Stainless Team Oy:n toimitusjohtaja Antti Väisänen.

Joustavaa tuotantoa toiveidesi mukaan

Stainless Team luottaa toiminnassaan asiakaslähtöisyyteen, ja yritys on vuosien mittaan
saanut kiitosta erityisesti toimintavarmuudestaan ja -tarkkuudestaan. “Toimintatapamme ovat joustavat ja asiakassuuntaiset. Monipuoliset tuotannolliset mahdollisuudet takaavat tuotteidemme ja palveluidemme räätälöinnin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Nopeiden tuotantoprosessien ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme lyhyilläkin toimitusajoilla”, avaa Väisänen yrityksen joustavuutta yksilöllisissäkin tarpeissa.

Stainless Teamin erikoisosaamista ovat erityisesti vaativat hitsaustyöt, laadukkaat syvävetotuotteet, monimuotoinen levynkäsittely ja tarkkuustyöstetyt laserleikkaustuotteet. Yrityksellä on myös laaja valikoima omia tuotteita, joiden raaka-aineena toimii suurelta osin kotimainen ruostumaton ja haponkestävä teräs. Vuosikymmenten kuluessa Stainless Team Oy on kasvanut kotimaan markkinajohtajaksi ruostumattomien lattiakaivojen valmistuksessa. Myös yrityksen muu tuotanto kasvaa ja kehittyy konekannan ja tuoteinnovaation myötä.

Erinomainen yhteistyökumppani

Stainless Team toimittaa tuotteitaan eri aloilla toimivien yritysten vaativiin tarpeisiin esimerkiksi rakennus-, metsä-, panimo-, elintarvike- ja telakkateollisuudessa. Yrityksen kattava palvelukokonaisuus on tehnyt siitä halutun ja luotettavan kumppanin myös erilaisiin metalliteollisuuden alihankintatöihin.

“Olemme palvelleet maamme johtavia metalliteollisuuden yrityksiä aina suurista konserneista pieniin erikoisosaajiin. Asiakkaamme luottavat konekantamme monipuolisuuteen ja ammattitaitoomme suunnittelusta toteutukseen saakka. Kerran alkanut ja edelleen jatkuva yhteistyö kertoo tyytyväisistä asiakkaista!”

Kiinnostaako sinua yhteistyö luotettavan toimijan kanssa, tai etsitkö toteuttajaa ja kumppania vaativiinkin alihankintatöihin?

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeesi yhdessä ja joustavasti.