Kuravex

Kuravex suojaa kotiasi lialta


Stainless Teamin kotimainen Kuravex-kurahuoltoallas on näppärä apuväline, jonka avulla kotisi pysyy siistinä. Sisäänkäynnin yhteyteen sijoitettava Kuravex pysäyttää likaisten kenkien, jalkojen ja tassujen mukana tulevat roskat, kuran, hiekan ja muun ylimääräisen jo eteiseen, tuulikaappiin, apukeittiöön tai kuistille. Kuravex koostuu irrotettavasta ritilästä, lattia-altaasta ja sakka-astiasta. Kuravexin kaikki osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja tuotteen rst-ritilän lisäksi saatavilla on myös alumiini-kumiritilä. 

Kuravexin käyttö on näppärää: ulkona likaantuneilla saappailla, jaloilla tai tassuilla pysähdytään Kuravexin päälle, ja turhat roskat ja liat suihkutetaan vedellä altaaseen. Kuravexin altaasta irronnut lika kerääntyy sakka-astiaan veden valuessa edelleen lattiakaivoon. 

Kuravexin sakka-astian tyhjennys onnistuu vaivattomasti: ritilä nostetaan altaan päältä ja sakka-astia irrotetaan tyhjennystä varten. Pakkauksen on mukana rst-ritilän nostamista helpottava kahva sekä selkeät asennusohjeet eri lattiamateriaaleille.

Kuravexin kehittämisessä on panostettu erityisesti käyttömukavuuteen ja hygieniaan. Altaita on saatavilla eri lattiamateriaaleille, joita ovat betoni, laatta/massa ja muovimatto. Sakka-astiat valmistetaan syvävetämällä, mikä tekee tuotteista helppoja puhdistaa.

Stainless Team – Kurahuoltoallas

Kuravexin ominaisuudet:

  • Mitat: 500 x 800 mm (katso mitat asennusohjeesta)
  • Uutena nyt myös saatavilla koko 400 x 600 mm
  • Syvävedetty allas/vesieristys
  • Hygieeninen
  • Helppohoitoinen ja turvallinen
  • Irrotettava ritilä/sakka-astia
  • Materiaali ruostumaton teräs
  • HUOM! Stainless Teamin Kuravex on testattu Ardex-vesieristeen kanssa

Kuravexiä myyvät hyvin varustetut LVI-liikkeet ja rautakaupat.

Kuravex esite (PDF)
Asennusohjeet (PDF)
500×800 laatta- ja akryylibetonilattialle (PDF)

Stainless Team Finland Oy:n Kuravexille on myönnetty avainlippu-merkki

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Suonenjoella toimivan Stainless Team Finland Oy:n Kuravex-kurahuoltoaltaille Avainlippu-merkin osoituksena Suomessa valmistetusta ja työllistävästä tuotteesta.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Tuotteen tai tuoteryhmän kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia omakustannusarvosta. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.